Newborn-fotografering (nyfødt)

 

Ser det som en kæmpe ære, at forevige jeres nybagte mirakel. Og jeg er ovenud taknemmelig for den tillid, I som forældre viser mig ved, at overlade jeres dyrebareste til mig.

For at få de helt perfekte billeder i kassen, så er der brug for tid, varme, ro, tålmodighed og en afslappet stemning - alle sammen kvaliteter jeg indeholder og rammer mit studie tilbyder.
Der afsættes altid god tid i studiet således, at vi ikke skal stresse. Typisk skal den nyfødte lige skiftes, spise eller lignende.

Noget af det vigtigste for, at vi kan få jeres drømmebilleder i kassen er, at den nyfødte føler sig tryg og således kan overgive sig til søvnen. For at det kan lykkes er det ekstrem vigtigt, at I som forældre er afslappet. Den nyfødte vil med det samme kunne mærke, såfremt det ikke er tilfældet.

Det er meget forskelligt, hvor meget de nyfødte vil være med til. Nogle kan klare en masse forskellige opstillinger, andre knap så mange. Selvom de nyfødte sover under fotograferingen, så kan det godt være trættende hele tiden, at blive omrokeret og puslet om.

Enkelthed er skønt og jeg forsøger altid, at tage nogle billeder uden for meget andet end den nyfødte. Til gengæld er rekvisitter, tæpper og forskelligt tøj samt hatte m.v. med til, at skabe variation i billederne. I studiet har jeg en masse forskellige ting, vi kan bruge på billederne.

Min foretrukne alder for fotografering af nyfødte er, når de er mellem 5-12 dage. Her sover de (for det meste) rigtig godt, er smidige og kan derfor “krølle” sammen. Det er også inden den tid, hvor nogle nyfødte begynder at få hormonknopper.

Your item was added to basket