Om Fleuret Photo


Mit navn er Miriam. Jeg er gift med Quang og sammen har vi to fantastiske unger. Er opvokset i Herning, hvor jeg har boet størstedelen af mit liv. Jeg er uddannet socialrådgiver og har tidligere arbejdet som sådan i mange år. Ved siden af min beskæftigelse som fotograf, er jeg hjælper for en handicappet mand.

Min store hobby har altid været fotografering - alle livets store og små øjeblikke har min interesse. Men min lidenskab og passion for at fotografere børn, blev for alvor født da min smukke datter kom til verden i 2012. Min hobby er - som min datter - vokset og jeg har i dag et fuldt udstyret studie samt et hav af rekvisitter. Der er endvidere blevet tilføjet endnu et mirakel til opskriften - min charmerende søn fra 2014.


Løbende har jeg været på forskellige kurser - flere gange hos Jesper Koefoed og 'Little Angels by Medine'.
Som fotograf er jeg stilmæssigt til det naturlige, rene og legende. Jeg elsker søde og frække smil, men er lige så vild med det nysgerrige, undrende eller lidt usikre udtryk. Når jeg fotograferer søger jeg det uforudsete, tilfældige og uiscenesatte. Tit gør børnene et eller andet, der giver mig en idé til et billede - de er mine små inspirationskilder. For mig defineres det gode billede ofte ved, at barnet ikke nødvendigvis interagerer direkte med kameraet eller smiler stort. Det eftertænksomme eller drømmende udtryk, kan ofte være lige så sigende og beskrivende for barnets personlighed.


Tag et kig på siden og nyd de mange lækre guldklumper

Mange hilsner
Miriam

Your item was added to basket